Personvernregler hos Ramsys AS

På denne dagen, 26/10/2018, er følgende policy utarbeidet for Ramsys AS.

FORMÅL

Vi tar vare på personvernet ditt. Du bør kunne føle deg trygg når du overlater dine personlige data til oss. Av denne grunn har vi utarbeidet denne politikken. Den er basert på gjeldende lovgivning om databeskyttelse og forklarer hvordan vi arbeider for å beskytte dine rettigheter og personvern.

Formålet med denne policyen er å gjøre deg oppmerksom på hvordan vi behandler dine personlige data, hva vi bruker dem til, hvem som kan se dem og under hvilke forhold og hvordan du kan beskytte dine rettigheter.

BAKGRUNN

Hovedårsaken til at vi behandler dine personopplysninger er å oppfylle våre forpliktelser overfor deg. Vi går ut fra at vi ikke behandler mer personlige data som er nødvendige for formålet, og alltid forsøker å bruke den minste sensitive informasjonen.

Vi trenger også dine personlige data for å gi deg god service, for eksempel når det gjelder markedsføring, oppfølging og informasjon. I tillegg kan det hende at personopplysningene dine skal overholde lover og utføre kunde- og markedsanalyser.

Du har rett til å protestere mot vår bruk av dine personlige data for direkte markedsføring. Når vi samler personopplysninger om deg for første gang, vil du motta mer informasjon om dette og hvordan du kan avvise dette.

RETNINGSLINJER

Hvilke personlige data behandler vi?

Vi behandler kun personopplysninger der det er et juridisk grunnlag for dette. Vi behandler ikke personlige data med mindre dette er nødvendig for å oppfylle forpliktelser i henhold til avtaler og lov.

Eksempler på personopplysninger vi behandler er gitt nedenfor:

 • Navn
 • Adresse
 • Epostadresse
 • Telefonnummer
 • Tittel
 • Brukernavn
 • Fotografier
 • Informasjon som du registrerte uten å bli bedt om å gjøre det, og som du gir frivillig
 • Innhold som du publiserer selv, såkalt brukergenerert innhold
HVORDAN FÅR VI TILGANG TIL DINE PERSONLIGE DATA?

Når det er mulig, prøver vi å få ditt samtykke før du begynner å behandle dine personlige data. Vi gjør dette ved å be deg om å fullføre eksplisitte samtykkebestemmelser dersom behandlingen er basert på samtykke.

Du har rett til å trekke samtykket til enhver tid. I så fall vil vi ikke lenger behandle dine personlige data eller skaffe nye data, forutsatt at dette ikke er nødvendig for å oppfylle våre forpliktelser i henhold til en avtale eller lov. Vær oppmerksom på at tilbaketrekking av samtykket ditt betyr at vi ikke kan oppfylle de forpliktelsene vi har overfor deg.

Vi får også tilgang til dine personlige data på følgende måter:

 • Informasjon du gir oss direkte
 • Informasjon som er registrert når du besøker nettstedet vårt
 • Informasjon vi får fra offentlige register
 • Informasjon vi får når du kontakter en av våre ansatte
 • Informasjon vi får når du registrerer deg for våre kurs eller seminarer
 • Informasjon vi får når du abonnerer på nyhetsbrev eller andre sendinger
 • Informasjon vi får når du svarer på spørreskjemaene og undersøkelser
 • Informasjon vi får når du kontakter oss, søker jobb hos oss, besøker oss eller på annen måte kontakter oss
HVILKEN INFORMASJON GIR VI DEG?

Når vi samler dine personlige data for første gang, informerer vi deg om hvordan vi har fått dine personlige opplysninger, hva vi skal bruke dem til, hvilke rettigheter du har i henhold til databeskyttelseslovgivningen, og hvordan du kan beskytte disse rettighetene. Du vil også bli informert om hvem som er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene og hvordan du kan kontakte oss hvis du har spørsmål eller trenger å sende inn en forespørsel eller forespørsel om dine personlige opplysninger og / eller dine rettigheter.

Behandles dine personopplysninger på en tilfredsstillende måte?

Vi utarbeider prosedyrer og arbeidsmetoder, for å sikre at dine personopplysninger behandles på en sikker måte. Den grunnleggende forutsetningen er at bare ansatte og andre personer i organisasjonen som trenger personopplysningene for å utføre sine arbeidsoppgaver, har tilgang til dem.

Når det gjelder sensitive personopplysninger, har vi etablert autorisasjonskontroll, noe som betyr at det er et høyere beskyttelsesnivå for dine personopplysninger.

Våre sikkerhetssystemer er utviklet med ditt privatliv i tankene, og gir en høy grad av beskyttelse mot inntrenging, ødeleggelse og andre modifikasjoner som kan utgjøre en risiko for personvernet ditt.

Vi har flere retningslinjer for IT-sikkerhet, for å sikre at personopplysningene dine behandles sikkert.

Vi overfører ikke dine personlige data ut over det som er uttrykkelig angitt i denne policyen.

NÅR UTLEVERER VI DINE PERSONLIGE DATA?

Vårt grunnleggende prinsipp er at vi ikke utleverer dine personopplysninger til tredjepart dersom du ikke har gitt ditt samtykke til dette, eller hvis det ikke er nødvendig for å oppfylle våre forpliktelser i henhold til avtaler eller lover. I de tilfeller der vi utleverer personopplysninger til tredjepart, utarbeider vi en fortrolighetsavtale for å sikre at personopplysningene behandles på en tilfredsstillende måte.

ANSVAR

Ramsys AS er en personopplysningsbehandler, noe som betyr at vi er ansvarlige for behandlingen av dine personopplysninger og for å sikre at dine rettigheter blir ivaretatt.

COOKIES

Vi bruker informasjonskapsler for å få statistikk om nettstedet vårt. Ved å bruke nettstedet vårt, godtar du at vi bruker informasjonskapsler. Du kan velge å slå av informasjonskapsler i nettleserinnstillingene dine.

HVA ER EN INFORMASJONSKAPSEL?

En HTTP-informasjonskapsel (også kalt cookie, Internett-informasjonskapsel, nettleserkake eller bare informasjonskapsel) er et lite stykke data sendt fra et nettsted og lagret på brukerens datamaskin av brukerens nettleser mens brukeren surfer.

Informasjonskapselen kan inneholde informasjon i klartekst (for eksempel preferanse: språk=no), men ofte krypteres innholdet i kapselen, slik at brukeren ikke kan vite hvilken informasjon den inneholder.

MER INFORMASJON?

Hvis du har ytterligere spørsmål rundt våre personvernregler, ta kontakt med oss via vår kontakt info på disse sider.